torsdag 31 oktober 2013

Nu jäklar ska det sys!

Nu har det varit ett lååågt uppehåll och allt beroende på symaskinen som jag aldrig lyckades bli vän med. Men efter ett besök på symässan i Älvsjö i helgen så blev det inhandlat en ny symaskin. Det kan låta som att det var ett inpulsköp men det var noga förberedelser att ta reda på fakta om maskinen och vilken modell jag skulle ha.
Väl på plats så fick jag råd om vilken maskin som skulle passa mig. Vill inte ha en massa krångliga inställningar. Jag fortsatte sy som om jag hade min Bernette.

Nu är jag är så himla nöjd nu eftersom den påminner om min gamla trogna Bernette som tyvärr inte vill fungera längre.


Senaste dagarna har jag bara tagit hand om sånt som legat på vänt. Kläder som väntat på att lappas och läggas upp. Har även hittat en del syprojekt som ska fixas till.
Och vad händer nu med Husqvarnan? Helst hade jag velat slänga ut den genom fönstret då jag mest haft bekymmer och irritation men kommer att sälja den till någon som pratar samma språk som den. Tydligen var Husqvarniska inte mitt språk ;)

1 kommentar:

  1. Härligt! Då hoppas jag på en himla massa roliga bilder på dina projekt så att även jag kan bli lite inspirerad. Har inte sytt på evigheter... Kram Helena

    SvaraRadera