måndag 11 juli 2011

Ett fodral till..

Nya mobilen var lite större än min gamla. Tänkte sticka ett fodral men hittade en halvfärdig raggsocka som legat allt för länge och skulle troligen aldrig bli färdig.. så bort med hälen och sy ihop botten.. Mycket praktiskt då den blir lite mer stötsäker ;)





Har börjat fundera på att sy ett mobilfodral eftersom jag gillade mitt gamla men än är det en bit från tanke till handling :)

lördag 9 juli 2011

Fodral

Efter att ha stickat och virkat en tid här under våren så blev de så rörigt i stickkorgen med alla stickor i olika storlekar. Hittade inget mönster på nätet så det var bara att försöka komma på något själv.
Jag började med den här för flera månader sen men eftersom jag fick lite för mycket hjälp av Lillen så blev projektet lagt åt sidan ett tag. Han ville så gärna trampa på "gasen" inte det lättaste att sy då :)



En liten miss var att jag inte gjorde något som höll stickorna på plats. Nu gäller det att veta vilken sida som är upp och ner annars åker allt ur. Kanhända så fixar till det under semestern som snart kommer..



Ha det gott i sommarvärmen!

tisdag 5 juli 2011

Ny klänning

Innan midsommar så beställde jag en klänning som jag funderat på en längre tid men nu blev det av. En av Rinos underbara klänningar finns nu i min garderob. Jag köpte även en fin tröja.
Är så nöjd :)